O: Ostetaan etukuormaaja Zetor 6245

Ostetaan edullinen etukuormaaja Zetor 6245 traktoriin, sovitteineen kaikkineen. Tarjoukset sähköpostiini: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kiitos.  

Myydään Zetor 6711 osia

Myydään Zetor 6711/2240 osia vm.1974 Tiedustelut p.0400699454

M: Zetor 25 alkuperäinen suomenkielinen ohjekirja ja varaosaluettelo

Ohjekirja virsikirjan kokoinen vuodelta 1956, yhteensä 93 sivua   Varaosaluetteloita 2 kpl, toinen vuodelta 1956 ja toinen 1957, yhdessä kirjassa on 184 sivua   Hinnat 120 euroa/kirja + postikulut   Kuvia saat tarvittaessa kirjoista   Myyjä: Markku Iivonen p. 046 846 0245 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaosia Tsekeistä

Olen lähdössä Tsekkeihin, onko jotain erityisiä varaosia tms jota vois etsiä sieltä. Aikaa luulisin minulla olevan.   vastauksia  s- postiin     Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osto- ja myyntipalstan käyttö

 

Rekisteröityneet käyttäjät, (ei tarvitse olla kerhon jäsen), voivat kirjoittaa ZE-torille osto- ja myynti-ilmoituksia. Myyntipalsta on tarkoitettu VAIN zetoreihin liittyvien osto- ja myynti-ilmoitusten välittämiseen.

Zetoori Zäföörit Ry ei osallistu kaupankäyntiin mitenkään, eikä ole vastuussa ilmoituksista.  Ilmoituksen jättäjä vastaa sen oikeellisuudesta. Näin ollen myös Zetoori Zäföörien jäsen vastaa itse henkilökohtaisesti ilmoituksestaan. Ostaja ja myyjä sopivat kaupasta kahdenkeskeisesti. Esimerkiksi Maksu- ja toimitustavoista sekä mahdollisesta palautusoikeudesta. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, käyttäjä poistetaan ja/tai myyntipalsta suljetaan.

 

HUOM:

  • Hyvän tavanmukaisesti: Laita myynti-ilmoituksen otsikkoon M: ja ostoilmoitukseen O: (Esimerkiksi M: Zetorin penkin jousisarja)
  • Laita viestiin aina yhteystietosi
  • Viestisi ei tule näkyviin ennen kuin ylläpito on tarkistanut sen.

 

TOIVOTTAVASTI KYSYNTÄ JA TARJONTA KOHTAAVAT TÄÄLLÄ!